OPINIONS

“Galileus, com a canal directe entre els gestors del centre i els SSTT redueix a mínims els temps de tramitació i execució de manteniments i serveis, millorant la qualitat de servei vers el client i l’optimització dels recursos dels SSTT.”

“El sistema, fet que processa tots els registres de les incidències que es produeixen i la seva execució, permet analitzar l’històric, planificar adientment el potencial dels SSTT i millorar la seva eficàcia.”

Departament de Manteniment de Barceló Hotels & Resorts (juliol 2003)
Amb Galileus hem augmentat el control sobre les instal·lacions i materials.Hem aconseguit disposar d’un històric d’incidències i treballs realitzats molt fiable. Destaca la rapidesa en la gestió d’incidències i la seva resolució. Sistema molt complet i àgil. Ha millorat en un 100% la gestió del departament tècnic. La millor inversió que es pot realitzar per optimitzar els recursos de SSTT..
Cap de SSTT del H10 Marina Barcelona (juny 2011)
Galileus és una eina de treball molt bona per a tots els departaments.

Cap de SSTT del H10 Rubicón Palace de Lanzarote (abril 2012)
Galileus fa participatiu tot l’hotel en la detecció d’incidències.

Cap de SSTT del H10 Costa Adeje Palace de Tenerife (maig 2013)
La veritat és que el Galileus, fins al dia d’avui ha estat de molta ajuda, no sols per la gestió d’incidències, sinó també per la fàcil gestió respecte d’inventaris i stocks.

Cap de SSTT del H10 Urquinaona Plaza de Barcelona (octubre 2013)
Control d’avaries i facilitat de resposta per esmenar-les.

Cap de SSTT del H10 Punta Negra Resort de Mallorca (juny 2014)
Galileus aporta una millora en la comunicació, gestió i control d’incidències. Incidim en la conveniència d’acompanyar l’enregistrament d’incidències amb imatges.

Cap de SSTT del H10 Playa Meloneras Palace de Gran Canaria (setembre 2014)
Des del meu punt de vista, Galileus m’ha aportat poder quantificar el cost de les reparacions, el control de stocks i la planificació de tasques des d’una mateixa plataforma.
n.

Cap de SSTT del H10 Art Gallery de Barcelona (maig 2015)
Més informació
Més informació
Més informació
Més informació